Illustratieatelier voor kinderen in Museum Nienoord

5 maanden geleden gepubliceerd

Museum Nienoord organiseert op zondag 10 maart een illustratieatelier voor kinderen uit groep 5 tot en met 8. Tijdens deze workshop krijgen de jonge deelnemers de kans om de werken van Fiep Westendorp te bestuderen en vervolgens onder begeleiding van een docent hun eigen illustratie te maken.

Details van de activiteit

Het illustratieatelier vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur. De deelnemers verzamelen in de ontvangsthal van het museum. De kosten voor deelname bedragen €3,50 per kind.

Indien een ouder of verzorger de activiteit wil bijwonen, bedragen de kosten €7,50. Voor dit bedrag heeft deze persoon toegang tot het gehele museum en kan hij of zij deelnemen aan een rondleiding.

Aanmelden

Voor deelname aan de activiteit is aanmelding vereist. Geïnteresseerden kunnen zich tot 9 maart 12.00 uur aanmelden door een e-mail te sturen. In de e-mail moeten de naam en leeftijd van het kind en een telefoonnummer van een ouder of verzorger vermeld worden.

Deze workshop is een onderdeel van de tentoonstelling “Fiep op wielen”, die momenteel in Museum Nienoord te zien is. Het belooft een creatieve en leerzame dag te worden voor de kinderen.